Solis is één van de belangrijkste fabrikanten en aanbieders van elektrische apparaten en staat al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en innovatie. Solis wordt in Zwitserland vervaardigd en de  producten worden wereldwijd gebruikt.

Solis Grind & Infuse Pro (Type 115) RVS

De SOLIS Grind & Infuse Pro is een bonenmaler, espressomachine, thee maker en melkopschuimer in één. Deze machine beschikt over een bonenreservoir voor 250 gram koffiebonen en een een ingebouwd kegelmaalwerk van gehard edelstaal. Via de automatische of handmatige koffiedosing en 18 maalgraadinstellingen maalt u de perfecte koffie voor uw favoriete koffie. Dit kan direct in de zeefhouder en met de uitneembare tamper maakt u de koffie klaar voor gebruik.

Kopjes kunnen voorverwarmd worden op de warmhoudplaat en met de stoomfunctie maakt u het perfecte melkschuim voor een geweldige koffiecreatie. Maar er is meer! De SOLIS Grind & Infuse Pro heeft ook nog eens een heetwater functie en met dezelfde eenvoud maakt u ook zo een heerlijke kop thee. Bovendien heeft deze espressomachine een energiebesparingsfunctie.

Kom langs in de winkel om een heerlijk kopje koffie te proeven, het adres is Blokkenmakerssteeg 11 in Bunschoten. Gratis parkeren achter de winkel!